Vimar viljuškar co
Obratite nam se

  Vimar viljuškar co

  Dodati: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Kina

  Tel: + 86-571 8195 2852

  Faks: + 86-571 2886 0635

  E-mail: info@vimarforklift.com

  Web stranica: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Svaki novi VIMAR Viličara je pokriven dvogodišnjom garancijom.

Za 2 godine ili 2000 sati, štogod se prvo, od datuma prodaje ali ne više od 2 godine od datuma B/L na okvir, prijenos, ispitivana tranzistor kontrolirati komponente, vuču motornih, dizalo motora, hidraulična pumpa, Punjač, ožičenje upregnuti prijenos za, hidrauliku, servo komponente, cilindar pakiranje, ležajevi, opruge i signalni kabeli;

Za šest (6) mjeseci ili 1000 sati, štogod se prvo dogodi, od datuma B/L na održavanje predmeta koji uključuju motorna četke, kontaktirajte savjeti, prekidači, Kotači/gume, baterije i ostale komponente nije pokrivena, koji obično naziva "easy-going" dijelova...

Jamstvo je trajno praznina on opreme ako Flagrantno zlouporabe, prirodne katastrofe dovode do oštećenja opreme, spašavanje naslov, koristi u korozivnim uvjetima ili Prekomjerne vlage.

Jamstvo je trajno praznina na opremu ako nema redovnog održavanja je snimio VIMAR ovlašteni trgovac.

Jamstvo ne pokriva održavanje stvari, uključujući ali ne ograničavajući se na podmazivanje masti i ulja, filtara ili manje prilagodbe, ili bilo koje stavke koje pokazuju dokaz zanemarivanje, preopterećenje, zlostavljanje, nesreće ili nedovoljnom održavanju. Je oprema vlasnik je dužan održavati u skladu s VIMAR je Preporučeni raspored održavanja, kao što je navedeno u priručniku.

Industrijske baterije i Punjače osim onih redovito dostavlja VIMAR nosiće uvjetima proizvođača.

Osim za uklanjanje Neispravnih dijelova i zamjena sa dijelovima koje daje VIMAR, jamstvo za bilo koji dio ili oprema će biti nevažeće ako pokušaju bilo tko promijeniti, popraviti, rastavljati ili dodajte dodatne komponente ili uređaja od auta bez izričitog pismene ovlasti VIMAR.

Prije nego što jamstvo može smatrati, oblik jamstva registraciju i instalaciju mora biti dovršen i primio VIMAR. Dobiti najbolju uslugu od VIMAR ovlašteni diler, obraćanja i održavanje dijelova vašeg operatora za uporabu prije prvog korištenja.

Molimo vas da kontaktirate ovlašteni trgovac VIMAR da biste dobili više informacija.

VIMAR ne PRETPOSTAVLJAJU RESPONSILITY ili ODGOVORNOSTI za SLUČAJNE POSLJEDIČNE ili POSEBNE ŠTETE ili za GUBITAK od PROFITA ili ŠTETU za TRGOVINU ili POSLOVANJE, koje REZULTATE iz THE OPREME.


Obratite nam se
Adresa: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Kina
Telefon: +86-571-28216015
 Faks:+86-571-2886 0635
 E-pošte:info@vimarforklift.com
Vimar viljuškar co
Share: