Vimar viljuškar co
Categories

  Vimar viljuškar co

  Dodati: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Kina

  Tel: + 86-571 8195 2852

  Faks: + 86-571 2886 0635

  E-mail: info@vimarforklift.com

  Web stranica: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Dom > Vijesti > Sadržaj

Obim primene viljuškara

Vimar viljuškar co | Updated: Jul 13, 2018

Vozila industrijskog transporta se široko koriste u lukama, stanicama, aerodromima, teretnim dvorištima, fabričkim radionicama, skladištima, centrima za distribuciju i distributivnim centrima. Rukovanje i rukovanje paletom u kabini, vozilu i kontejneru su suštinska oprema za transport paleta i transport kontejnera.


Viljuškar ima veoma važnu ulogu u logističkom sistemu preduzeća i predstavlja glavnu silu u opremi za rukovanje materijalom. Široko se koristi u različitim sektorima nacionalne ekonomije, kao što su stanice, luke, aerodromi, fabrike, skladišta i tako dalje. Tokom Drugog svetskog rata razvijeni su viljuškari. Kina je počela da pravi viljuškar početkom 1950-ih. Konkretno, uz brz razvoj kineske privrede, rukovanje materijalom većine preduzeća je uklonjeno iz prvobitnog manuelnog rukovanja, umjesto mehaničkog rukovanja na osnovu viljuškara. Zbog toga se u proteklih nekoliko godina tražnja kineskog tržišta viljuškara povećala za dvije cifre godišnje.

Postoji mnogo brendova viljuškara dostupnih na tržištu, složenih modela, jake tehnologije i veoma profesionalnih proizvoda, tako da je izbor modela i izbor dobavljača problem sa kojim se mnoga preduzeća često suočavaju. Ovaj članak se fokusira na izbor vozila, izbor marke, kriterijume za ocjenu učinka i stopu doprinosa viljuškara u inostranom tržištu.


Sertifikat o radu


"Regulatori nadzora sigurnosti specijalne opreme" trideset osme: "kotao, posuda pod pritiskom, lift, mašine za dizanje, putnička žičara, veliki objekti za zabavu, posebna motorna vozila na terenu (fabrika) i njihovi srodni rukovodioci treba pregledati i kvalificirati posebnim nadzor i upravljanje bezbednošću opreme u skladu sa odgovarajućim propisima države. " Sertifikat o specijalnom radu u jedinstvenom formatu države može se izvršiti samo u odgovarajućim operacijama ili upravljanju. "


Odluka o administrativnoj saglasnosti Državnog vijeća o administrativnom pregledu i stavkama za odobravanje koje se zahtijevaju za rezervaciju (br. 412. državnog vijeća), broj 249: projektovanje, instalacija, upotreba, inspekcijska jedinica i kvalifikacija cjevovoda pod pritiskom.


Naziv kompanije: Vimar Forklift co., Ltd.

Dodaj: Shangcheng, Distrikt, Hangžu, Zhejiang, KINA

Tel: + 86-571 28216017 (Sjeverna Amerika), + 86-571 28216015 (EU)

Faks: + 86-571-2286 0635

E-mail: info@vimarforklift.com

Web stranica: www.cnvimar.com

www.vimarforklift.com


Obratite nam se
Adresa: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Kina
Telefon: +86-571-28216015
Faks:+86-571-2886 0635
E-pošte:info@vimarforklift.com
Vimar viljuškar co
Share: