Vimar viljuškar co
Categories

  Vimar viljuškar co

  Dodati: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Kina

  Tel: + 86-571 8195 2852

  Faks: + 86-571 2886 0635

  E-mail: info@vimarforklift.com

  Web stranica: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Dom > Vijesti > Sadržaj

Će se održati Samit G20 Hangzhou: 2016

Vimar viljuškar co | Updated: May 28, 2016Kina će biti domaćin 2016 Samit skupine od dvadeset (G20) u u istočne grad od Hangzhou, najpoznatiji po svojim slikovitim zapadno jezero, na Sept. 4-5, PresidentXi Jinpingannounced u Antalyji u ponedjeljak.

Njegova je tema će biti "zgrada Inovativne, okrijepljena, međusobno povezanih i uključivog svetsku ekonomiju," stvarkoju dok Adresiranje radni ručak tijekom tek završenog 10 Samit G20 u ovom gradu Turske.

Kina je priprema Xi rekao svjetskih vođa, će biti usmjerena na inoviranja na Krivulja rasta, poboljšanje globalne ekonomske i financijske uprave, jačanje međunarodne trgovine i ulaganja i promicanje uključivog i međusobno povezanih razvoja.

"Moramo povećati Zastupanje i glas u nastajanju tržišne ekonomije i zemlje u razvoju (u globalnom upravljanju), kako bi se poboljšala mogućnosti svjetske ekonomije oduprijeti rizicima," rekao je predsjednik.

Objašnjavajući Kina je izbor teme i prioriteti, Xi je istaknuo da iako svjetsko gospodarstvo je izašla iz krize, oporavak ostaje vrlo Krhko i rast underpowered.

"Trendove i politiku velike ekonomije postaju sve više divergentne," rekao je. "Mi su u strašan potreba od novih izvora rasta za novi krug prosperiteta za svjetsku ekonomiju."

U međuvremenu, reforma globalnog ekonomskog upravljanja nije napredovala glatko tijekom posljednjih godina, i članice G20 trebaju uzeti usklađene akcije voditi Međunarodna gospodarska suradnja, Xi dodao.

Predsjednik naziva za usklađene napore da pomogne grupi pomak od mehanizma odgovor na krize jednom dugoročnog upravljanja, kako bi se učvrstiti svoj status kao glavni forum za globalnog ekonomskog upravljanja.

"Kina će uzeti otvoren, transparentan i stav u pripremama i će unaprijediti komunikaciju i koordinaciju sa svim članovima G20 da zajednički održavati, graditi i razviti grupi na zdrav način," rekao je Xi.

Kina će preuzeti predsjedništvo G20 na 1. prosinca 2015, i niz sastanaka Održat će se iduće godine, prema Wang Xiaolong, kineski Ministarstva vanjskih poslova specijalnog izaslanika na G20 poslova.

US PresidentBarack Obamavoiced podršku Kina je predsjedništvo, rekavši da se veseli što će prisustvovati summitu Hangzhou.

TheUnited Statesis spremni surađivati sa Kinom usko za uspjeh susreta, rekao je Obama Xi na marginama summita Antalya.

Hangzhou, stoljetni grad s populacijom od gotovo 8,9 milijuna, je glavni i najveći grad u Zhejiang Province.

Zhejiang, poznat po svojim robustan privatnom vlasništvu tvrtke, rangiran kao četvrti među 31 provincijal na razini regije na kineskom kopnu u uvjetima ofGDPin 2014.

KSI je radio u Zhejiang između 2002 i 2007 šefa pokrajinskog komiteta komunističke partije Kine.


Previous: Nove web stranice dolazi!

Next: ne

Obratite nam se
Adresa: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Kina
Telefon: +86-571-28216015
Faks:+86-571-2886 0635
E-pošte:info@vimarforklift.com
Vimar viljuškar co
Share: